avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eroare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eroare

(noul cod civil intrat in viguare la 1 octombrie 2012 contine o greseala cred ca de tipar dar in toate codurile civile vayute de catre mine exista aceiasi gresala astfel articolul 297 face trimetere la articolul 46 al. 4 care nu exista???????????:(:stunned:
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 11:50, 21 Februarie 2012
Exista o nota acolo, care mentioneaza faptul ca ,in urma republicarii Codului civil in M. of. nr.505 din 15 iulie 2011,alin. 4 al art. 46, a devenit alin. 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent incadrare cod penal vechi si cod penal nou -articole total diferite Roxana83 Roxana83 Urgent - greseala art. cod penal vechi -cod penal nou Buna ziua , daca s-a dispus mandat de arestare preventiva pentru art 208 cp si art 209 cp - cod penal ... (vezi toată discuția)
Examen barou 2012- se vor considera dispozitiile noilor coduri ? marius-T marius-T Buna ziua, stie cineva daca examenul de adm. in profesia de avocat din anul 2012(toamna) se va desfasura in lumina dispozitiilor noilor coduri? Noul Cod Civil ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract colectiv neo2009 neo2009 Buna ziua, V-as ruga sa-mi raspundeti la 2 intrebari. Am cateva neclaritati in ceea ce priveste Contractul Colectiv de Munca la nivelul ramurii comert , ... (vezi toată discuția)