avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Expert contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Expert contabil

Sunt asociat unic la un SRL (activitate prestari servicii). Pot sa inchei contract in vederea tinerii contabilitatii in calitate de expert contabil cu aceasta societate? Exista vreo lege care interzice acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 13:26, 26 Februarie 2012
Sunteti si administratorul acestei firme?
Nu, administrator este un prieten
In concluzie, pot sa inchei contract?
Daca aveti calitatea de expert contabil nu este nici o problema, la fel daca aveti si facultatea de economie. Avand calitatea de asociat al firmei aveti dreptul sa tineti contabilitatea firmei si aveti 2 optiuni : 1) puteti sa va si angajati si cu CIM ; 2) fara nici un contract, similar cu ce am zis mai sus aveti calitatea de asociat.
Multumesc pentru raspuns si promptitudine

Alte discuții în legătură

Pot presta servicii contabilitate? cateldestept cateldestept Ca economist, asociat unic al unui SRL, pot presta servicii de contabilitate pentru PFA si societati cu CA< 35.000 euro? (vezi toată discuția)
Contabilitate lunga lunga Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti, daca sunt administrator la societatea mea, am dreptul sa efectuez evidenta contabila a firmei, daca nu am o diploma in acest ... (vezi toată discuția)
Administrator, asociat unic, fara cim poate semna bilantul contabil sevenx sevenx Buna ziua, In cazul unui SRL fara angajati in care asociatul este si administrator, are studii economice superioare insa nu este angajat in propria-i ... (vezi toată discuția)