avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documente necesare pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documente necesare pentru somaj

Buna ziua,
Imi puteti spune, va rog, ce reprezinta ACT ELIBERAT DE ORGANUL FINANCIAR TERITORIAL, de la domiciliul stabil, privind veniturile realizate

si

Adeverinta tip carnet de munca - pentru perioada lucrata ulterior datei de 1.01.2011 - daca am fost in CCC apoi CM mai e necesara, mai ales ca institutia pentru care lucram s-a desfiintat?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Nicole09 , utilizator 13:43, 21 Februarie 2012
Primul document este o adeverinta eliberata de organul financiar teritorial, din care sa rezulte ca nu realizati venituri sau ca realizati, din activitati autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca in vigoare.

Adeverinta tip carnet de munca este adeverinta eliberata de catre angajator pentru perioada lucrata de dupa 01.01.2011.
Dac ati fost in CCC , trebuie sa luai o adeverinta de la AJPIS...Agentia Judeteana pentru Plari si Inspectie Sociala
Mulumesc mult, chiar nu aveam de unde sa stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente somaj CARPAHONTU CARPAHONTU Ce acte imi trebuie pentru dosarul de somaj (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc, firma in faliment mandyka mandyka ce acte sunt necesare pt obtinerea somajului dupa perioada de maternitate de 2 ani ,in cazul in care firma la care s-a lucrat este in faliment.multumesc (vezi toată discuția)
Somaj nikolika nikolika As dori sa stiu daca expira contractul de munca pe 1 noiembrie 2014 in cate zile se poate depune dosarul de somaj? Persoana respectiva ar fi vrut luni pe 3 ... (vezi toată discuția)