avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se procedeaza pt ca avocatul meu.....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se procedeaza pt ca avocatul meu.....

se trateaza de anularea unui titlu de proprietate,finalmente am gasit un av ,dar am o alta problema...una dintre persoanele care ar trebui citate,locuieste in alta tara si nu avem adresa.ce se intampla?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:13, 11 Noiembrie 2008
Eu cred că v-aţi ales, în fapt, cu două probleme: una privind domiciliul pîrîtului şi a doua cu avocatul... :yeah:

Liviu S.Bordaş
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2008
themis, utilizator
aveti perfecta dreptate#-o,dar, avand in vedere ca am anticipat 1000ron,mergem inainte...nu inteleg de ce vin che mate in instanta aceste persoane si nu comisia funciara...ei au facut doar cererea,comisia trebuia sa verifice dreptul lor la improprietarire...eu nu sunt avocat...platesc Xasta...rezultat final?:worthy:
avocatul o sa va spuna cum trebuie citat paratul in cazul asta.
incercati sa nu-l declarati in strainatate, doar spuneti ca nu stiti unde locuieste, dupa citarea la uasa instantei si ciatrea prin presa, gata se termina, ca nu-l va cita la nesfarsit.
cred ca daca il declarati in strainatate va bateti cuie in talpi singura.

av. vasilescu
Ia daca il citeaza aiurea, vine omul opeste cativa ani si vede ca a fost proces cu el si el n-a stiut. :O Daca mai si dovedeste ca partea adversa stia ca e in strainatate... ii ataca frumusel hotararea...
Ma intreb atunci: asta n-o fi tot un fel de cui in talpa???

Cristina, aceasta persoana de trebuie citata, in ce calitate trebuie citata? Parat, martor, ce anume? Nu are rude in tara, nu-i cunoasteti prieteni, fosti colegi etc.?
Cu privire la avocat, nu am inteles ce e cu el? Nu stie, nu vrea, nu v-a explicat, a explicat dar nu chiar clar... care e exact problema?
In toate cazurile, zugraveala facuta de un zugav prost duce la investitii mai mari decat daca il concediem si luam altul... chiar daca am apucat sa dam un avans.
Asta inseamna ca o continuare a unui contact cu un om in care nu aveti incredere va poate aduce prejudicii mai mari decat daca renuntati la contract.
In plus, daca nu va intgelegeti cu el la returnarea banilor (in totalitate sau in parte, in functie de cat a muncit la dosarul dv.), puteti ajunge in instanta...
NU vad logica sa pastrati un prestator de servicii (fie el electrician, constructor, avocat sau bona) atata timp cat, inca de la inceput, nu sunteti multumita de el.
AVLIL a scris:

NU vad logica sa pastrati un prestator de servicii (fie el electrician, constructor, avocat sau bona) atata timp cat, inca de la inceput, nu sunteti multumita de el.

AVLIL, cum nu reuşesc să decelez un criteriu privind ordinea înşiruirii de mai sus, presupun că e absolut aleatoare!??

:yeah:

Alte discuții în legătură

un sfat va rog mult!! - citare in italia catalina45 catalina45 buna ziua. Am deschis ac'iune pentru pensie alimentara minor. Tatal lucreaza in Italia. Resedinta din aceasta tara nu o stiu insa stiu locul de munca si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua narcis_vl_ro narcis_vl_ro acum cateva saptamani am depus cererea de divort de sotul meu.acesta este inchis in italia 18 ani si are de platit si o amenda de cateva sute de mii de euro, ... (vezi toată discuția)
Proces - schimbare domiciliu minori annemon annemon Buna seara,va rog frumos,doresc niste lamuriri,inn legatura cu un proces minori.In anul 2009,am divortat de fosta sotie,am castigat procesul de incredintare ... (vezi toată discuția)