avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Efectuare expertiza in apel (partaj), neefectuata la ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Efectuare expertiza in apel (partaj), neefectuata la fond

Buna ziua,
O intrebare va rog frumos =
Exista - vreo lege,ordonanta regula ref la - EFECTUAREA OBLIGATORIE,
,,BENEVOLA - A EXPERTIZEI FINANCIAR CONTABILE - in APEL PARTAJ -,, CERUTA SI - NEEFECTUATA IN DOI ANI - PROCES DE FOND? APROPO DE - INDEPENDENTA IN JUSTITIE - care o traduc eu= IN JUSTITIE DACA VREAU = cu = 2 + 2 = 3/trei si nu 4
Acum - trebuie sa - suplimentez TJT APEL cu inca 3000 lei( la fond - am fost - parat = 850 lei TJT Reconventionala,,acum sint - Apelant).Pina acum - pt Apel am platit 50 % din Fond adica 425 lei,,,si DACA NU MI SE FACE EXPERTIZA FINANCIARA - PLATESC DEGEABA TJT APEL,,,FAC DE GEABA - APELUL
Va multumesc mult si anticipat

[Mesaj editat - pct. 2.1 din regulament]
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:32, 23 Februarie 2012
Pentru a primi un raspuns de natura sa va ajute , incercati sa aduceti mai multe detalii situatiei la care va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs divort vioricasilica vioricasilica Buna ziua Am si eu o intrebare..sa va explic un pic situatia mea. ..de curand sa incheiat divortul cu fostul sot....unde la sfarsit este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Contributiile pentru pensie si sanatate 04ana 04ana Buna ziua. Sunt traducator autorizat. In 2012 am avut insa sporadic de lucru si deci veniturile au fost sporadice si sub 741/luna. Cu toate acestea, din ... (vezi toată discuția)
Hotaratre divort - plata pensie intretinere constantin vilnoiu constantin vilnoiu Buna ziua. As avea o intrebare: in urma procesului de divort, reclamant fiind subsemnatul, instanta a hotarat: \"Admite actiunea si cererea reconventională. ... (vezi toată discuția)