avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale eliberarea unei adeverinte de venit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

eliberarea unei adeverinte de venit

as dori sa stiu daca la solicitarea mea catre agentia fiscala,imi poate elibera o adeverinta de venit chiar daca am restante de plata.?(amenda,impozit)

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:31, 21 Februarie 2012
poate, da , obligati nu sunt , scopul lor este sa ne prinda cu amenzile cand avem nevoie sa luam ceva de la ei
@popescusteli
Sigur, vi se elibereaza adeverinta de la Primarie din care sa reiasa ca nu aveti alte venituri sau detineti pamant, chiar daca aveti impozite sau amenzi neplatite.

:offtopic: Interventie moderator:
@Burchiu_Alberto
poate, da , obligati nu sunt , scopul lor este sa ne prinda cu amenzile cand avem nevoie sa luam ceva de la ei

Va rog sa va abtineti de la comentarii de acest gen. Daca sunteti in masura va rog sa raspundeti strict la subiect (fara comentarii si pareri personale) utilizatorilor ce adreseaza intrebari in forum. In caz contrar raspunsurile va vor fi sterse fara a mai fi atentionat inainte. Nu este primul mesaj de acest gen pe care il citesc in aceasta seara. Unele dintre acestea au fost deja sterse

Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat in sistemul public de sanatate iosif.kramar iosif.kramar In curand mi se va termina somajul de 12 luni. Pentru asigurare medicala as dori sa trec pe contractul sotiei mele care este pensionara. De unde se ia acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita ggagiuu ggagiuu am facut un abonament vodafone cu o adeverinta de la primarie precum ca locuiesc in comuna respectiva si buletinul .se poate face o executare silita in baza ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)