avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract ddd
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract ddd

Buna ziua,
Detin o societate comercial cu profil de bar si in curdul zilei de ieri am primit vizita unor insopectori de la Sanepid care mi-au solicitat contractul de colaborare cu o firma de dezinsectie si deratizare . Acest contract este obligatoriu? Pentru ca pana acum nu a fost
Cel mai recent răspuns: companiaddd , utilizator 10:40, 2 Noiembrie 2012
Da este obligatoriu sa faceti regulat deratizare si dezinsectie
regulat se face, daor ca nu prin firma de deratizare. Pana anul trecut nu a fost obligatoriu, sau cel putin Sanepidul nu a cerut un asemena contract. Daca puteti trimiteti-mi va rog legea in baza caruia se cere acest contract
[ link extern ]
In cazul dumneavoastra Art 24, litera m.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2012
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate de a incheia contract pentru deratizare, dezinfectie,dezinsectie, etc lupascumihaela lupascumihaela buna ziua, doresc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare: Este obligat un agent economic sa incheie un contract de servicii cu o firma de ... (vezi toată discuția)
Cat de des trebuie facuta dezinsectia si deratizarea intr-un magazin alimentar, si ce anume prevede legea? Corne921 Corne921 Care este perioada? Ce trebuie sa faca personalul care face dezinsectia? Care este amenda pentru faptul ca nu ai angajat o firma de deratizare? (vezi toată discuția)
Curatenia in asociatie RalucaPopa28 RalucaPopa28 Buna ziua. M-am mutat de curand pe [editat]. Apartamentele de aici sunt prevazute cu iluminatoare. Adica bucataria si baia dau spre acest iluminator, practic o ... (vezi toată discuția)