wasssu a scris:
In instructiunile de completare pentru formularul 392B vad ca se face referire la Jurnalul pentru vanzari / Jurnalul pentru cumparari. Sa inteleg ca trebuie sa le mai am si pe astea pe langa Registrul jurnal de incasari si plati? Ce trebuie sa trec in ele? Care este diferenta fata de Registrul jurnal?
Multumesc.
Desi nu era obligatoriu prin lege, odata cu obligativitatea depunerii declaratiei 392 suntem constransi sa completam aceste jurnale (eu le completez in format electronic). In acestea se completeaza vanzarile de produse, servicii, etc. si achizitiile de produse, servicii (aceleasi pe care le inregistrati si in registrul de incasari si plati. Diferenta consta in faptul ca in acestea mai noi valorile trebuie sa fie mentionate distinct in ceea ce priveste baza de impozitare si TVA.
Despre baza de impozitare v-am raspuns deja in discutia deschisa tot de dvs.aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
Am sa va rog, pe viitor, daca aveti mai multe intrebari referitoare la acelasi subiect, sa deschideti o singura discutie pentru a nu incarca forumul inutil si pentru ca dvs. si ceilalti utilizatori sa poata urmari informatiile mai usor.
Regulamentul forumului poate fi consultat aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...