avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... citatie neplata apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

citatie neplata apa

Am primit astazi o citatie pentru neplata apei reci pe ultimele 6 luni, vreo 560 RON. N-am primit niciun fel de instiintare din partea asociatiei de proprietari, ci direct aceasta citatie, cu termen pe 23 martie. Intrebarea este: daca se plateste aceasta suma pana la data respectiva se retrage plangerea sau nu? In plus, citatia este pe numele sotului meu, care nu este in tara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut pentru ca ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa se ajunga la proces. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: oti_p , utilizator 22:57, 21 Februarie 2012
Daca recunoasteti aceasta datorie si o platiti pana la termenul de judecata,conflictul va fi stins.
aveati nevoie de instintare din partea asociatiei ca ati folosit apa???
ce este de facut??? sa platiti datoriile fata de asociatie!!!
Multumesc pentru raspuns.

P.S. Foarte bine ar fi daca cine nu poate sa ajute cu un raspuns si-ar pastra parerile personale pentru sine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces asociatia de proprietari Mirovi Mirovi Proces cu asociatia de proprietari pentru restante. Documente depuse la dosar de reclamanta (asociatie): cererea de chemare in judecata si copie dupa ultima ... (vezi toată discuția)
Vor sa opreasca apa rece Alexandru2 Alexandru2 Am si eu o intrebare presedintele si vice presedintele blocului impreuna cu administratorul vor sa opreasac furnizarea apei potabile prin ne plata ... (vezi toată discuția)
Sistare apa rece geogeorge geogeorge buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca este posibil ca asociatia de proprietari sa sisteze furnizarea de apa rece pur si simplu??? o cunostinta a primit in ... (vezi toată discuția)