avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ancheta sociala subventie incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ancheta sociala subventie incalzire

Buna seara ! Locuiesc impreuna cu prietenul meu intr-o garsoniera a matusii mele.
Cum nu platim chirie, in momentul in care am depus cererea pentru subventia pentru incalzire, am facut un contract cu matusa mea pentru a dovedi ca locuim aici.
Ieri a venit o doamna de la Asistenta Sociala care mi-a cerut sa ma duc cu actele doveditoare de venituri si copii dupa actele de identitate. Intrebarea mea este daca este mentionat undeva in vre-o lege daca este absolut necesar sa avem mutatie la adresa unde locuim acum? (unde beneficiem de subventie).
Mentionez ca adresa noastra din buletine este cea de la domiciliul parintilor nostri.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cernatelena1989 , utilizator 18:56, 21 Februarie 2012
Incheiati un contract de inchiriere intre dvs.si matusa,pe care il inregistrati la Administratia Financiara pe o oarecare suma,din care se va plati impozitul cerut de lege.
Imi cer scuze, am uitat sa mentionez ca avem facut un contract de comodat, care l-am depus odata cu toate actele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Salut! am si eu o nedumerire. am carte provizorie de identitate ... Picu Motanu Picu Motanu Salut! Am si eu o nedumerire. Am carte provizorie de identitate si vreau sa fac un imprumut ipotecar la banca. Banca a vazut ce buletin am si mi-a cerut ... (vezi toată discuția)