avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt normele de spatiu si igena pt un fast-food, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt normele de spatiu si igena pt un fast-food, pizzerie?

Am o societate comerciala pe profil si as dori sa-mi deschid un fast-food si pizzerie dar nu stiu mai nimic despre acest domeniu de activitate. Am gasit un spatiu comercial la parterul unui bloc pe care vreau sa-l inchiriez dar ma intereseaza ce norme de spatiu si igena trebuiesc indeplinite si ce autorizatii de functionare. Am inteles ca ar putea fi probleme cu locatarii blocului si trebuie sa strang semnaturi de la fiecare in parte. Si alta problema ar fi daca fac pizzeria pe vatra cosul trebuie ridicat pana la nivelul cladirii? Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru ca aceasta afacere sa fie un succes. Multumesc
Ati punctat deja doua din cerinte.Acordul vecinilor si cosul.
Inca ceva.Daca doriti ca afacerea sa fie intr-adevar de succes, va sugeram sa va angajati un avocat sau un consilier juridic pentru a va ajuta in toate aspectele legale.
va dorim succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial, schimbare destinatie Andrei9001 Andrei9001 Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc. Daca schimb afacerea din dentist in fast food trebuie sa strang din nou aprobare de la vecini? (vezi toată discuția)
Cosul de fum la deschiderea un fast-food Headshot Headshot Buna ziua. As vrea sa imi deschid un fast-food. Locatia se afla intr-o zona de blocuri. Locatia este situata la parterul unu imobil,precizez ca nu este un bloc ... (vezi toată discuția)