Buna ziua. As vrea sa imi deschid un fast-food. Locatia se afla intr-o zona de blocuri. Locatia este situata la parterul unu imobil,precizez ca nu este un bloc ci un imobil in care la parterul acestuia se gasesc frizerii,carmangerie,3 baruri,o brutatie si cateva spatii de locuit,pe care,probabil le-au facut proprietarii acelor imobile.
Intrebarea mea este ce pot face cu cosul de fum ca sa nu am probleme cu vecinii? Deasupra spatiului pe care vreau sa il inchiriez se afla un balcon deschis,ca o terasa imprejmuita cu un gard. Vreau sa stiu ce pot sa fac pentru a nu avea probleme cu vecinii din pricina mirosului de gratar?
Multumesc!
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata. Proiectul trebuie sa detina avizul locatarilor/ firmelor din locatie care se regasesc in zona cosului de fum.
Cosul de fum trebuie prevazut prin proiect sa fie dirijat pe langa constructie cu o inaltime peste nivelul superior al locatiei si dupa caz, prevazut cu ventilator pentru circulatie fortata si cu posibilitati de neutralizate gaze.
Pentru a deschide fast-food aveti nevoie de firma inregistrata la Registrul comertului, activitate declarata la ANAF si de autorizatie de la primarie.
Pentru executia lucrarilor trebuie sa detineti avizul Inspectoratului de stat in ctii.