avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... consecinte neplata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

consecinte neplata credit

BUNA ZIUA am un credit de la CEC(2007) pe 10 ani in 2008 am ramas vaduva ,am doi copii. Casa pe care am renovat-o cu banii era a socrilor decedati , sotul ,
fiind cel mai mic [,neavand dezbatuta mostenirea] .. Dupa un an au venit cumnatii amenintandu-ma sa parasesc casa si sa -mi dau copii la casa de copii .Am parasit
casa,stau cu chirie in alt judet impreuna cu copiii.Am ramas in urma cu ratele nu ma descurc. CE SE POATE INTAMPLA?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 00:32, 22 Februarie 2012
Creditul e garantat cu ipoteca? Asta una la mana. Doi la mana, copiii dvs, datorita faptului ca tatal lor a murit, vin la mostenire impreuna cu cumnatii dvs. Cereti partea lor de mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cristiandaniel cristiandaniel BUNA ZIUA am un credit de la CEC(2007) pe 10 ani in 2008 am ramas vaduva ,am doi copii. Casa pe care am renovat-o cu banii era a socrilor decedati , sotul ... (vezi toată discuția)
Soția soțului decedat are drept la succesiunea socrului?socrul ... gabitag gabitag Soția soțului decedat are drept la succesiunea socrului?Socrul decedat înaintea soțului Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Drepturi Vasile rodica Vasile rodica Bună ziua. Locuiesc cu soțul și cei doi copii în casa socrilor, pe care am renovat o și am și construit casă și anexe. La moartea socrului la ... (vezi toată discuția)