avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

BUNA ZIUA am un credit de la CEC(2007) pe 10 ani in 2008 am ramas vaduva ,am doi copii. Casa pe care am renovat-o cu banii era a socrilor decedati , sotul ,
fiind cel mai mic [,neavand dezbatuta mostenirea] .. Dupa un an au venit cumnatii amenintandu-ma sa parasesc casa si sa -mi dau copii la casa de copii .Am parasit
casa,stau cu chirie in alt judet impreuna cu copiii.Am ramas in urma cu ratele nu ma descurc. CE SE POATE INTAMPLA? NU AM BANI SA DEZBAT MOSTENIREA (in casa locuieste unul din frati iesit la pensie bolnav psihic-)6frati

Alte discuții în legătură

Consecinte neplata credit cristiandaniel cristiandaniel BUNA ZIUA am un credit de la CEC(2007) pe 10 ani in 2008 am ramas vaduva ,am doi copii. Casa pe care am renovat-o cu banii era a socrilor decedati , sotul ... (vezi toată discuția)
Pretentii materiale Camelia natalia Camelia natalia Buna socri mei stau in casa parinteasca din partea parintilor a socrului si casa inca nu este pe numele socrilor(parinti socrului sunt morti)soacra a parasit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua în urma decesului soțului meu am făcut succesiunea ... Barbu Mihaela Barbu Mihaela Bună ziua în urma decesului soțului meu am făcut succesiunea și curator pentru fetița mea de 13 ani am pus-o pe sora soțului meu. Acum după 1 an de la ... (vezi toată discuția)