avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia comuna

de ce ar cere un tata custodie comuna(pronuntarea divortului a fost pe vechiul cod civil),atata timp cat el nu are nici o legatura cu copiii minori;nu intreaba de ei ,nu se intereseaza de ei nici cand au probleme medicale,desi e anuntat in acest sens,nu suna ii suna pe copii,iar acestia nu sunt atasato de tata?In acelasi timp tatal face apel dupa divort si cere si micsoarare pensie alimentara ,care si asa era f mica ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:22, 22 Februarie 2012
Probabil pentru a va sicana pe dvs
Logica lui pare sa fie micsoararea pensiei.
Chiar dvs. ati spus motivul.
daca cere custodie comuna are sanse mai mari sa obtina si executarea in natura a obligatiei de intretinere...adica nimic concret...daca nu o executa, alt proces....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul parintilor - modificare sentinta judecatoreasca Milady09 Milady09 Buna ziua, As dori sa va intreb din cazuistica dvs si din punct de vedere legal, daca este posibila introducerea unui actiuni de reincredintare minor, ca ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciilu minori doineamariana doineamariana Buna ziua, am o nelamurire legata de divortul ce l-am intentat sotului meu. Am cerut in cererea de divort ca domicililul celor doi copii ai mei sa fie stabilit ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva Iulianadimia Iulianadimia Tatal copiilor mei lucreaza legal in Germania, din momentulin care s a pronuntat divorțul si avem custodie comuna pt cei doi copiiai nostri! In prezent ... (vezi toată discuția)