Buna Seara, numele meu este Alexandru Daniel, si as avea nevoie de sfaturile dvs:
Astazi in jurul orei 10:30 ma aflam impreuna cu un vecin in aproprierea orasului in care locuim sa cumparam de la o persoana gasita pe internet, frunze de tutun, am fost, am cumparat (mentionez ca nu am primit nici un bon/factura) si am plecat spre casa,am cumparat cantiatea de 27 de kg de tutun frunze. Pe drum am fost opriti de un echipaj de politie care ne-a luat putin la purificat, au descoperit marfa! Am fost putini lasati cu ochii in soare, au oprit actele si ne-au spus sa asteptam in masina, am stat aproape o ora fara a primi nici o veste, apoi am fost dusi la sectia de politie, am dat declaratii, au fost chematii cei de la criminalistica, au fost cantariti, sigiliati si pusi cu niste etichete, noua ne-au fost oprite telefoanele la intrarea in sectie, si pastrate de ei pana la iesire. Am fost bagati in camere separate, am dat declaratii, politistii au tipat la mine, m-au amenintat ca ma bat, ca ma baga la arest, ca imi da cu biciu, tot tipau, si nu intelegeam de ce! Am semnat 2 procese verbale , cum ca recunosc ce-am facut, adica am cumparat tutun de la cineva pe net si ma deplasam sper casa, au tot facut misto de noi ca ne confisca masina, ca ne leaga, ca ne baga la puscarie... tot felul de insulte adresate noua! Acum au spus sa astept telefon si sa vin la declaratii, sa mai dau inca o declaratie!
As vrea sa stiu daca imi mai pot primii marfa inapoi, si daca exista unele cuvinte cheie care sa le scriu in urmatoarea declaratie, si daca pot patii ceva mai grav de o amenda... :( Multumesc si sper sa o rezolv cat mai bine !
Cel mai recent răspuns:
ciocoflender007 , utilizator
02:29, 15 Noiembrie 2016