avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort; partaj neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort; partaj neefectuat

Buna seara. Am o situatie...si as vrea sa stiu care poate fi rezolvarea. Daca un cuplu a divortat si nu a facut inca partajul, el s-a mutat de la domiciliu si fosta nevasta a schimbat yala la usa si nu vrea sa ii dea o cheie, ce poate face persoana respectiva pentru a avea acces in apartament care este bun comun? Va multumesc si sper sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:25, 21 Februarie 2012
Poate incerca o actiune in reintegrare.

Insa daca s-a mutat...si are unde sa locuiasca este cam complicata situatia...
Daca este bun comun,sa cheme un lacatus pentru a schimba incuietoarea.Ulterior,sa inmaneze o cheie de la aceasta incuietoare sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)
Drepturile soțului care a părăsit locuința Jokera Jokera Dacă sunt in divorț cu sotul,el a plecat de acasa,eu locuiesc cu copilul in apartamentul,bun comun cu sotul,el are voie sa intre in casa in absenta noastra ... (vezi toată discuția)
Situatia locativa a mamei si a minorului Vicky1 Vicky1 Buna ziua Sunt divortata si stau intr-un apartament cumparat in timpul casatoriei cu fostul sot. De 3 ani de zile el este plecat din domiciliu si brusc ... (vezi toată discuția)