avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tevile de apa calda de la ultimul etaj taiate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tevile de apa calda de la ultimul etaj taiate

locuiesc la ultimul etaj am pus o centrala de apartament iar tevile de caldura eu le-am taiat fara sa stiu mentionez ca si aerisirea de pe coloana mea era la mine in baie. acum problema este ca cativa vecini au spus ca nu au caldura din cauza ca eu am anulat aerisirea.la ultimul etaj avem toti centrala si 3 dintre noi a taiat aceste tevi.am incercat sa fac aerisirea la vecina de la 3 dar nu este de acord.mi-au zis ca ma da in judecata.eu ca sa pun tevile trebuie sa sparg iar peretii si doar ce am renovat aprt.as vrea sa stiu daca sunt obligat sa le pun la loc si ce lege ma obliga concret.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cristian Baciu , 17:46, 12 Noiembrie 2008
va rog astept un raspuns ca sunt disperat va multumesc#-o
chiar nu vrea nimeni sa ma ajute???:((
In opinia mea, nu are decat sa va dea in judecata. Poate sa-si puna aerisitoare automate la cap de coloana.
Vorbiti cu un specialist. Eventual, daca va da in judecata, luati-va un expert parte.
am fost la vecina mea de la etajul3 si a zis ca ea nu vrea aerisitoare in casa
daca ea nu vrea eu de ce sa-mi pun tevile in casa?e interesul ei ca ea nu are centrala
am fost la firma care a pus centrala si mia zis ca daca vor caldura sa-si puna aerisitoare ca nu ma poate obliga nimeni ca este casa mea si am caldura separat si n-am nici o treaba cu ei
dar nu este asa ca suntem vecini si trebuie sa rez cumva
dar nu stiu daca este o lege anume sa ma oblige??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, locuiesc la etajul 1 într-un bloc cu 4 etaje.. vecinii ... Maria Nicoleta D Maria Nicoleta D Bună ziua, Locuiesc la etajul 1 într-un bloc cu 4 etaje.. vecinii de la etajele 2 și 3 a și-a au tăiat țevile verticale comune de încălzire, ... (vezi toată discuția)
Taierea tevilor baloialina baloialina buna ziua, stau la un etaj superior si mi-am pus centrala termica , tevile de aerisirea le-am taiat si am intrat in discutii cu vecinul de la etajul inferior ... (vezi toată discuția)
Tevi caldura nutzzu nutzzu Buna ziua. As vrea sa stiu daca este vreo lege care sa ma oblige sa nu tai tevile de la CET in conditiile in care am centrala proprie si sunt proprietar al ... (vezi toată discuția)