Solutie: În baza art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, cu aplicarea art. 320/1 alin. 7 C.pr.pen.. condamnă pe inculpatul ............la pedeapsa de 8 (opt) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. În temeiul art. 71 C.p., interzice inculpatului drepturile prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a, teza a II-a şi b C.p., ca pedeapsă accesorie, pe durata executării pedepsei principale. În temeiul art. 81 C.p., dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată de 2 ani si 8 luni, termen de încercare stabilit în condiţiile art. 82 C.p. În temeiul art. 71 alin. 5 C.p., pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei principale se suspendă şi pedeapsa accesorie prev. de art. 71 alin. 1 rap. la art. 64 lit. a- teza a II-a şi b C.p. În temeiul art. 359 C.p.p., atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.p., privind revocarea suspendării. În baza art. 191 alin. 1 Cod procedură penală, obligă inculpatul la plata sumei de 700 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul apărătorului din oficiu care a asigurat asistenţa juridică a inculpatului, în cuantum de 200 lei, se va vira din fondul MJ. Cu recurs în 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 21.02.2012 . ......... : avand in vedere ca am mentionat in declaratie ca eram parcat de 35 de minute apoi au venit organele de politie la cererea lor am suflat in fiola , desi eu zic ca mi`au dat pedeapsa cea mai drastica .avand in vedere ca am mai stat 1 an jumate pe bara pana la solutionarea cazului . si acum sa mai stau 5 ani pana ma reabilitez :( ? In cat timp pot da iarasi de permis !! ce`mi sugerati sa fac recurs ? Multumesc anticipat