avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanse in instanta pentru recuperarea stagiului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanse in instanta pentru recuperarea stagiului de cotizare la fondul de pensii

Angajatorul sotului decedat nu a platit contributia la fondul public de pensii pentru 12 luni intre 1.04 2001-30.04.2002, perioada necesara la realizarea stagiului complet de cotizare pentru acordarea pensiei de urmas a fiului. In prezent firma respectiva este falimentara. Cum pot recupera perioada respectiva in instanta? Ce sanse am ?


Alte discuții în legătură

Bună ziua, În lg.360/2023 la dispoziții generale în art. ... tiberiu1001 tiberiu1001 Bună ziua, În Lg.360/2023 la Dispoziții generale în art. 15 ( 2 - 3 ) scrie ca pentru grupe/condiții de munca se acorda perioade suplimentare la vechime ... (vezi toată discuția)
Cat esti penalizat la pensie daca nu ai vechimea totala in munca noidoi noidoi Buna ziua. Puteti sa imi spuneti, va rog, cat esti penalizat la pensie daca nu ai vechimea totala? Multumesc. (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru copii nicoleta63 nicoleta63 sotul meu decedat era profesor cu un salariu 16 mil lei pe luna(in mana),cauza decesului cancer cerebral copiii sunt studenti anul 3 la zi,la stat vreau sa ... (vezi toată discuția)