avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O societate aflata in lichidare poate sa vanda un bun ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O societate aflata in lichidare poate sa vanda un bun imobil?

Societatea de la care doresc sa cumpar un imobil( magazin) se afla in stare de lichidare; imi poate vinde magazinul sau trebuie sa astept dupa ce ies toate actele de lichidare a societatii respective?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:12, 13 Martie 2012
lichidatorul societatii poate vinde orice imobil din patrimoniul societatii.
Proprietarul actual al magazinului spune ca trebuie sa astepte hotararea de licihdare a societatii ca sa-mi poata vinde magazinul, dar daca firma se lichideaza, lichidatorul poate vinde altcuiva?
firma nu se poate lichida atit timp cit are patrimoniu. trebuie vindut imobilul inaintea lichidarii firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara cu mijloace fixe tiana_30 tiana_30 Buna ziua , va rog daca puteti sa ma ajutati intr-o mare dilema, deja de 2 ani ma chinui sa lichidezi firma la care sunt administrator, firma are 2 ... (vezi toată discuția)
Preluare activitate srl de catre pfa ghiursel ghiursel Care sunt pasii de urmat pentru preluarea activitatii srl (magazin alimentar) de catre pfaB-) (vezi toată discuția)
Lntabulare imobil cumparat de la societate in insolventa Lang_renata Lang_renata buna ziua, am cumparat un imobil cu antecontract de vanzare de la o societate, care a intrat in insolventa. dupa un proces lung am castigat procesul, dar ... (vezi toată discuția)