avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general preluare activitate srl de catre pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

preluare activitate srl de catre pfa

Care sunt pasii de urmat pentru preluarea activitatii srl (magazin alimentar) de catre pfaB-)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:00, 12 Martie 2012
In cazul lichidarii voluntare a firmei, daca firma are asociat unic, dupa plata eventualelor datorii catre creditorii societatii, patrimoniul societatii va fi transmis catre asociatul unic. Apoi acesta se poate autoriza ca pfa.
Daca nu lichidati firma, puteti vinde magazinul cu marfa cu tot catre pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara srl monica borz monica borz Buna ziua. Am doua intrebari: 1. in cazul unei dizolvari-lichidari voluntare, in care asociatii se inteleg asupra impartirii activelor, firma nu are datorii ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de firma alexaama alexaama Am o societate comerciala cu raspundere limitate, in care sunt singurul asociat. Pe firma am cumparat o masina. In prezent firma este suspendata. Nu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Radiere firma cu datorii capucino capucino Buna ziua. Azi am aflat ca 2 societati , care au avut datorii la societatea mea au fost radiate in cursul anului 2012. Cum se poate asta? DIn cate cunosc, ... (vezi toată discuția)