avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restituire finantare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restituire finantare

Buna ziua, am si eu urmatoarea dilema:

La o societate comerciala administratorul a finantat societatea. In firma nu sunt bani pentru restituirea sumei si doreste sa inchidem cumva aceasta datorie pentru ca el nu va mai solicita restituirea ei. Este vorba de o finantare facuta acum 3 ani si aprox. 6 luni. Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:02, 22 Februarie 2012
Puteti face majorarea capitalului social al firmei cu suma din soldul contului 455.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare sold cont 455 claudiaP claudiaP Buna seara, Spuneti-mi va rog ceposibilitati exista pentru a diminua soldul contlui 455, exceptand restituire credit. Ma gandesc daca s-ar putea sa se vanda ... (vezi toată discuția)
Inreg.contabile ptr.imprumut Vilcu Gina Vilcu Gina buna ziua, va rog sa ma invete cineva: administratorul societatii a incheiat un contact de imprumut catre firma pe care o administreaza in suma de 90000 lei, ... (vezi toată discuția)
Excludere asociat nerotudor nerotudor Buna seara.Va rog a-mi raspunde la urmatoarea speta: Un asociat care detine 45% din capitalul social al unui SRL (celalalt actionar detine 55% si este si ... (vezi toată discuția)