avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restituire finantare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restituire finantare

Buna ziua, am si eu urmatoarea dilema:

La o societate comerciala administratorul a finantat societatea. In firma nu sunt bani pentru restituirea sumei si doreste sa inchidem cumva aceasta datorie pentru ca el nu va mai solicita restituirea ei. Este vorba de o finantare facuta acum 3 ani si aprox. 6 luni. Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:02, 22 Februarie 2012
Puteti face majorarea capitalului social al firmei cu suma din soldul contului 455.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare sold cont 455 claudiaP claudiaP Buna seara, Spuneti-mi va rog ceposibilitati exista pentru a diminua soldul contlui 455, exceptand restituire credit. Ma gandesc daca s-ar putea sa se vanda ... (vezi toată discuția)
Inreg.contabile ptr.imprumut Vilcu Gina Vilcu Gina buna ziua, va rog sa ma invete cineva: administratorul societatii a incheiat un contact de imprumut catre firma pe care o administreaza in suma de 90000 lei, ... (vezi toată discuția)
Excludere asociat nerotudor nerotudor Buna seara.Va rog a-mi raspunde la urmatoarea speta: Un asociat care detine 45% din capitalul social al unui SRL (celalalt actionar detine 55% si este si ... (vezi toată discuția)