avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte necesare pentru a muta adresa unei firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte necesare pentru a muta adresa unei firme

Buna ziua,

Am si eu o intrebare : imi puteti spune si mie va rog ce acte si ce pasi trebuie sa urmez pentru a muta o firma? ( si ca sa fiu mai explicita firma se afla in apartamentul in care locuiesc si as dorii sa mut si sediul si punctul de lucru).
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: visan laura , utilizator 20:08, 22 Februarie 2012
Toate documentele necesare pentru mutarea sediului social le gasiti pe site-ul onrc.ro - formalitati - persoane juridice, pct. 22 (mutare sediu in acelasi judet) sau 23 (mutare sediu in alt judet). Daca nu intelegeti ceva reveniti cu intrebari. In privinta punctului de lucru, il inchideti acolo unde functioneaza el acum si deschideti la noua adresa.
Va multumesc !mult pentru rapiditatea raspunsului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social, radiere punct de lucru - formalitati Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Doresc sa schimb sediul social al soc la o alta adresa unde este infiintat un punct de lucru al societatii si sa inchid punctul respectiv. Ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social srl tarabegas tarabegas Buna ziua, Problema suna cam asa : S.C. cu sediul declarat si toate raportarile fiscale in alta localitate si vreau sa o transfer in Bucuresti. Ce pasi am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului social dintr-un judet in altul Razvy23 Razvy23 Salut , as dori sa schimb sediul social al unei firme cu profil agricol dintr-un judet in altul , care ar fi pasii ? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)