avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social srl

Buna ziua,
Problema suna cam asa : S.C. cu sediul declarat si toate raportarile fiscale in alta localitate si vreau sa o transfer in Bucuresti. Ce pasi am de urmat ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:53, 20 Februarie 2012
ONRC si apoi D050.
Pe site-ul registrului comertului la rubrica formalitati - persoane juridice, pozitia 23 gasiti documentele necesare mutarii sediului social in alt judet. Dupa ce efectuati operatiunea la registrul comertului procedati la mutarea sediului din punct de vedere fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a muta adresa unei firme visan laura visan laura Buna ziua, Am si eu o intrebare : imi puteti spune si mie va rog ce acte si ce pasi trebuie sa urmez pentru a muta o firma? ( si ca sa fiu mai explicita ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social, radiere punct de lucru - formalitati Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Doresc sa schimb sediul social al soc la o alta adresa unde este infiintat un punct de lucru al societatii si sa inchid punctul respectiv. Ce ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social ivanconstantin ivanconstantin M-ar interesa pasii care trebuie urmati pt. mutarea sediului social al unui SRL dintr-un judet in altul si schimbarea administratorului. Totodata ce documente ... (vezi toată discuția)