Am primit zilele trecute un plic de la Radio Romania Regional ,studioul de Radio Iasi , prin care mi se aduce la cunostiinta ca am de platit suma de 180 lei , 60 lei de anul trecut,120 lei pe anul acesta .As dori sa stiu daca acest lucru este legal,tinind cont de faptul ca am sediul social declarat la adresa unde locuiesc ( nu este punct de lucru ) si platesc abonamentul radio tv pe factura de la E on Eectrica ca persoana fizica .In cuprinsul adresei se face referire la Legea 41/1994 si H.G.977/2003 .E corect ca la aceeasi adresa sa platesc de 2 ori un serviciu ?
id -ul este constantincamilar@yahoo.com.
Multumesc anticipat !!!
Nu, nu este legal ! In acest sens avem si noi in vedere deschiderea unui centru de consultanta pentru cetatenii aflati in litigiu cu statul roman, institutiile acestuia, cat si companiile care se afla in subordinea lui, sau cu actionariat majoritar de stat.
Buna ziua, personal am aceasi problema ca si BLUE1963, am fost instiintata ca trebuie sa platesc un abonament de 36 ron/ luna, si mi-a venit de plata retroactiv din 2006 (data la care a fost infiintata societatea). Sincer consider ca nu este legala acea instiintare, intrucat si eu am sediul social al societatii la adresa de domiciliu, in consecinta nu se pot plati 2 abonamente pentru un singur serviciu la acelasi imobil. Singura problema este faptul ca nu stiu exact cui trebuie sa ma adresez pentru a putea rezolva neintelegerea. Daca ma poate ajuta cineva in acest sent, as fi recunoscatoare. Va multumesc.
Taxa radio
Silviu Hategan
Buna ziua.
Am un SRL,cu punct de lucru un chiosc de lemn,conectat la reteaua nationala de electricitate.Sediul social este pe aceeasi adresa cu domiciliul ... (vezi toată discuția)