Buna, doresc sa aflu mai multe despre CIC daca se poate:
Sotia mea a nascut in data de 16 feb. si astazi am scos certificatul de nastere al copilului dar ce ar trebui sa stiu pentru concediul respectiv, mentionez ca am mai mult de 12 luni de cand sunt angajat la o firma de paza cu carte de munca , din pacate sotia mea nu lucreaza ,deci ce documentatie si unde ar trebui sa depun actele necesare si cat dureaza CIC-ul (din ce am citit pe diferite site-uri concediul este de 2 ani si de 3 pentru copii cu handicap, mai citisem pe un site ca daca revin la servici inainte de implinirea a 2 ani de concediu, se ofera o anumita prima, e adevarat?) orice indicii informatii sau legislatie de care pot citi as fi foarte recunoscator
Va multumesc pentru timpul acordat
- OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, republicata;
- NORME METODOLOGICE de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunarã pentru creşterea copiilor, republicate;
- Ordinul MMFPS 1474 din 6 mai 2011 pentru aprobarea Instructiunilor de aplicare a unor prevederi din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 52/2011...