avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare in ce conditii dau primariile terenuri tinerilor?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

in ce conditii dau primariile terenuri tinerilor?

buna ziua am si eu o intrebare legata de terenurile gratuite date de primarie. se mai dau terenuri de primaria orasului?tinerii treb sa fie casatoriti si sa nu aibe o alta proprietate pe numele lor?astept raspuns va multumesc...

Alte discuții în legătură

Terenuri pentru tinerii casatoriti jackelina jackelina buna seara am si eu o intrebare legata de terenurile gratuite date de primarie. se mai dau terenuri de primaria orasului?tinerii treb sa fie casatoriti si ... (vezi toată discuția)
Terenuri pentru tinerii casatoriti jackelina jackelina buna seara am si eu o intrebare pentru a beneficia de un teren dat de primaria orasului treb sa fiu casatorita si sa nu detin nici o proprietate?daca viitorul ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tineri proaspat casatoriti negoitacatalinsorin negoitacatalinsorin Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns in privinta terenului de la primarie pentru tineri casatoriti?Numai ce am avut nunta in mai 2013 eu am 28 ... (vezi toată discuția)