avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenuri pentru tinerii casatoriti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenuri pentru tinerii casatoriti

buna seara am si eu o intrebare pentru a beneficia de un teren dat de primaria orasului treb sa fiu casatorita si sa nu detin nici o proprietate?daca viitorul sot are masina pe numele lui are ceva?
astept raspuns va multumesc

Alte discuții în legătură

Terenuri pentru tinerii casatoriti jackelina jackelina buna seara am si eu o intrebare legata de terenurile gratuite date de primarie. se mai dau terenuri de primaria orasului?tinerii treb sa fie casatoriti si ... (vezi toată discuția)
In ce conditii dau primariile terenuri tinerilor? jackelina jackelina buna ziua am si eu o intrebare legata de terenurile gratuite date de primarie. se mai dau terenuri de primaria orasului?tinerii treb sa fie casatoriti si sa nu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de programul "prima casa" daca am un teren in concesiune? adinutza23 adinutza23 Buna ziua! Detin un teren concesionat pe numele meu de la primaria orasului si as vrea sa stiu daca pot beneficia de un credit prin programul \"prima casa\" in ... (vezi toată discuția)