avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trei contracte de munca, somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trei contracte de munca, somaj

Buna ziua. Am 3 contracte de munca:
un contract cu norma intreaga 8ore pe zi si 2 contracte norma partiala cu 2 ore/zi. In momentul de fata am primit preaviz de concediere la contractul cu 8 ore pe zi.
Intrebarile sunt:
1.Dupa perioada de preaviz pot primi somaj?
2. Daca am obligatia sa anunt aici de unde primesc preavizul ca mai am 2 contracte de munca?
3. Cand erau valabile cartile de munca, stiam ca in acest caz trebuia sa-ti muti cartea de munca la unul din cei 2 angajatori cu norma partiala, in cazul meu trebuie sa anunt unul din cei 2 angajatori cu norma partiala?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vali7111 , utilizator 22:52, 22 Februarie 2012
Nu mai este prevazuta obligativitatea declararii functiei de baza in Codul muncii, insa, in cazul unui concediu medical, legea spune ca originalul certificatului medical se depune acolo unde salariatul are functia de baza.
De asemenea, in cazul deducerilor personale, daca sunt, acestea se aplcia numai de cater angajatorul unde salariatul are functia de baza (vezi pct 112 lit "b" din normele de aplicare a Codului fiscal). ...
@ vali7111

Nu se intampla nimic ... se poate declara functia de baza si in cazul unui c.i.m. cu timp partial ...
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi inceteaza un cim de 8 ore si mai raman cu un cim, de 2 ore. pot beneficia de somaj? BEJENARU NICOLETA BEJENARU NICOLETA buna ziua, pana pe 29 noiembrie 2011 aveam doua contracte de munca. unul pentru 8 ore si era pe perioada nedeterminata, iar altul pentru 2 ore pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Restructurare post - am dreptul la somaj ? vbanamaria vbanamaria As dori sa stiu mai multe in legatura cu restructurarea de post la locul de munca : Daca se restrucureaza postul de la locul de munca , eu ca angajat ce ... (vezi toată discuția)
Somaj VeroRAM VeroRAM Buna seara Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire legata de somaj . Deocamdata sunt in somaj . Daca inchei un contract de munca part-time (4 ore pe zi ... (vezi toată discuția)