Buna ziua. Am 3 contracte de munca:
un contract cu norma intreaga 8ore pe zi si 2 contracte norma partiala cu 2 ore/zi. In momentul de fata am primit preaviz de concediere la contractul cu 8 ore pe zi.
Intrebarile sunt:
1.Dupa perioada de preaviz pot primi somaj?
2. Daca am obligatia sa anunt aici de unde primesc preavizul ca mai am 2 contracte de munca?
3. Cand erau valabile cartile de munca, stiam ca in acest caz trebuia sa-ti muti cartea de munca la unul din cei 2 angajatori cu norma partiala, in cazul meu trebuie sa anunt unul din cei 2 angajatori cu norma partiala?
Va multumesc
Nu mai este prevazuta obligativitatea declararii functiei de baza in Codul muncii, insa, in cazul unui concediu medical, legea spune ca originalul certificatului medical se depune acolo unde salariatul are functia de baza.
De asemenea, in cazul deducerilor personale, daca sunt, acestea se aplcia numai de cater angajatorul unde salariatul are functia de baza (vezi pct 112 lit "b" din normele de aplicare a Codului fiscal). ...
Somaj
VeroRAM
Buna seara
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire legata de somaj . Deocamdata sunt in somaj . Daca inchei un contract de munca part-time (4 ore pe zi ... (vezi toată discuția)