avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract parteneriat persoana fizica - persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract parteneriat persoana fizica - persoana fizica

Buna ziua
Suntem doua persoane fizice care am convenit sa inepem un proiect, o parte vine cu locatia, forta de munca, consultanta, cealalta parte cu banii.
Contractele de asociere in participatiune din cate am vazut se incheie intre persoane juridice sau o pers. juridiaca si o pers. fizica.
As dori sa stiu daca un astfel de parteneriat se poate relaiza legal iar daca da, de ce anume am nevoie pentru incheierea acestui contract si ce lucruri ar trebui sa am in vedere pentru a-l incheia fara probleme.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Comodat sau ctr.subanchiriere? popescu_car popescu_car Am un punct de lucru in spatiu inchiriat de la pers. fizica si declarat la adm. financiara de catre proprietar. Doresc sa subanchiriez sau sa fac ctr. comodat, ... (vezi toată discuția)
Contract parteneriat persoana fizica - firma sexy_kraggok sexy_kraggok Buna ziua Am o cunostiinta care are o firma de software, care recent s-a apucat de un proiect pentru care m-a rugat sa-l ajut cu niste bani in schimbul unui ... (vezi toată discuția)
Societate in dizolvare jurista jurista Buna ziua, As vrea sa ma consult si eu cu voi, dragi colegi in legatura cu dizolvarea unei firme. In mai Tribunalul a pronuntat o hotarare de dizolvare, ... (vezi toată discuția)