avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nota de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nota de evaluare

Buna ziua,
Va rog,sa-mi spuneti daca, nota finala de la evaluare poate afecta la un nou loc de munca si in ce masura!Evaluarea se face in fiecare an ori odata la 3 ani?V
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: lodge , utilizator 18:56, 22 Februarie 2012
Procedura evaluarii este cea prevazuta in regulamentul intern al angajatorului ..aici se prevede perioada la care se face evaluarea salariatilor..

Depinde in ce sector lucrati , bugetar sau privat .... in privat nu conteza evaluarea , insa angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la activitatile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Lucrez in sectorul privat!Dureros este ca evaluatorul este partinitor si rau- voitor, nu are calitatea de a evalua,cel putin in ceea ce priveste sectia noastra,(Relatii cu publicul),iar noi suntem la mana lui!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise de evaluare a angajatului ThisIsWar ThisIsWar Buna seara, Fisele de evaluare a angajatului existente la vechiul angajator influenteaza cumva viitorul profesional al angajatului? Noul angajator poate sa ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata? andreutza222 andreutza222 Buna ziua, Recunosc ca am gasit site-ul dvs. mult mai tarziu decat as fi avut nevoie. Am o nedumerire si as vrea sa clarific cam cum ar fi trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Pt angajare ThisIsWar ThisIsWar Buna ziua, Ce documente mi se cer la noul angajator de la vechiul angajator? Ce fel de adeverinte? Nota de lichidare? Fisele de evaluare? (vezi toată discuția)