avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata primei de angajare pentru absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata primei de angajare pentru absolventi

Prima de angajare pentru absolventi, se primeste la 60 de zile de la data angajarii sau la 60 de zile de la depunerea actelor pentru aceasta prima?
rog raspuns!!!

Alte discuții în legătură

Conform legii am dreptul dar nu vor sa imi dea banii mitzuady mitzuady [quot]\\"ART. 73.2,L76/2002 : Absolventii carora li s-a stabilit dreptul la indemnizatie de somaj si se angajeaza in perioada de acordare a indemnizatiei, in ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj solomcarmendamiela solomcarmendamiela Va rog sa imi dati o informatie refeirtoare la cazul inregistrarii la AJOFM, a unui absolvent studii medii promotie 2009 care la interval de 5 zile de la ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa liceu cappy300 cappy300 Buna ziua daca depun actele pentru somaj dupa terminarea liceului exista acea perioada de 60 de zile in care se presupune ca ar trebui sa imi caut un loc de ... (vezi toată discuția)