avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma de distributie apa potabila ne face probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma de distributie apa potabila ne face probleme

de ceva timp in orasul nostru a aparut o noua firma de distributie a apei potabile.Aceasta firma nu vrea sa incheie cu fiecare cu fiecare locatar al unui bloc contract individual.Vrea sa incheie contract pe bransament,adica pe contoarul de la intrarea in bloc,si cu fiecare proprietar cate o conventie de facturare individuala.Mie nu-mi pare in regula ceea ce vor ei sa faca.In cazul in care nu incheiem acele conventii ne lasa fara apa rece pana cedam si le facem pe plac.Atata timp cat el face contract pe bransament ,el fiind renumita firma,factureaza pe consumul de pe acel contor.Daca unul din vecini nu plateste nu poate sa ne oblige pe noi,ceilalti locatari,sa platim si factura respectivului pentru a nu ne opri apa? as dori raspuns cat mai urgent deoarece avem termen pana maine seara sa semnam conventiile altfel de vineri stam fara apa.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mirela150280 , utilizator 19:58, 22 Februarie 2012
contractul pentru utilitati se incheie cu reprezentantul asociatiei de proprietari investit cu mandat in acest sens, conventia specifica plata in functie de consumul individual.
dar nu avem asociatie de proprietari
si este corect daca vecinul nu face conventia sa ne opreasca apa la tot blocul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contorizare verticala apa rece pe scara blocului Nivea Nivea Contorizare verticala apa rece pe scara blocului trebuie aprobata de 100% din locatarii blocului? Ma intereseaza intrucat la o locatie a parintilor unde ... (vezi toată discuția)
Sistarea furnizarii de apa rece rodenstock rodenstock Buna ziua, am apelat la dumneavoastra pentru a ma lumina intr-o problema grava zic eu. Locuiesc in orasul Cernavoda intr-un bloc de 4 etaje care are 3 ... (vezi toată discuția)
Contract cu furnizorii de utilitati ContSters74363 ContSters74363 Exista in legislatia actuala o modalitate ,prin care sa putem solicita firmei de furnizrare a apei reci (fiind vorba despre o scara de bloc)sau obliga, sa ... (vezi toată discuția)