Ce trebuie sa fac daca am depus un dosar in baza Legii 10/2001, inca din anul 2005, la care nu s-a emis titlu de despagubire, cu toate ca suma din Dispozitia depusa la ANRP este sub 250.000 lei. Este posibil ca timp de 7 ani sa nu se ia nici o decizie si sa nu se evalueze dosarul ?
Din pacate este posibil. Oricum, in acest an trebuie sa se rezolve cumva toata problema asta cu despagubirile, altfel putem sa ne asteptam la sanctiuni din partea UE. Nu Dvs., ci statul.
Si eu sunt in aceeasi situatie. ANRP publica un hatis de legi, hotarari si alte asemenea norme, cu completarile si modificarile ulterioare, asemenea ANCPI.
Cu reverenta necesara,
Unde sunt capetele firulului Ariadnei pentru a iesi din acest Labirint?
Va multumesc
Plangere prealabila si-i dati in judecata. Este cea mai rapida solutie. In ce priveste hotararea pilot nu cred ca aceasta provoaca stari de anxietate celor de la ANRP.
Anpr
ralucaraluca
cum aflu in ce stadiu este un dosar de despagubire a pamantului?am sunat la sediu doua saptamani incontinuu si nu raspunde nimeni.pe 17 .06.2010 a fost la ... (vezi toată discuția)
Anrp legea 10
danw
vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE pentru un ... (vezi toată discuția)