avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general renuntarea la asigurare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

renuntarea la asigurare

buna seara. PENTRU A CONTRACTA UN CREDIT LA BANCA TRANSILVANIA MI SA PUS CONDITIA SA INCHEI SI O ASIGURARE AEGON PLAN DE ECONOMISIRE SI PROTECTIE AM FOST DE ACORD, AM SEMNAT CONTRACTUL DE ASIGURARE RESPECTIV CONTRACTUL DE CREDIT AM PLATIT PRIMA DE ASIGURARE . MENTIONEZ CA A TRECUT O SAPTAMANA DE LA INCHEIEREA CONTRACTULUI.INSA ACUM AS VREA SA RENUNT. ESTE VREO PROBLEMA MA AFECTEAZA INTR-UN FEL ? MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Asigurare cu economisire - situatie aegon serbanica serbanica Buna ziua, La data de 17.10.2011 am incheiat un contract de asigurare de viata cu acumulare cu compania Aegon Romania. Intermediarul acestui contract de ... (vezi toată discuția)
Plata comision de deschidere a unui contract de economisire ContSters103961 ContSters103961 Am fost la Banca sa imi scot un extras de cont la un depozit la termen si functionara de la Banca m-a convins sa fac un contract de economisire -creditare la ... (vezi toată discuția)
Oug 99/2006 - contract economisire creditare Alexyo Alexyo Am incheiat un contract de economisire-creditare acum 3 ani si jumatate. Am solicitat un extras, iar prima aferenta anului 2009 nu a fost virata nici pana ... (vezi toată discuția)