avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

Buna seara! Dupa moartea unei matusi, bunica mea a deschis succesiunea la un notar public, dar sora ei nu s-a prezentat (sunt singurele mostenitoare). Ce are de facut in continuare? Mai are de ridicat 3 pensii ale matusii (desi bunica a fost curator, nu a putut ridica aceste pensii pe perioada cat matusa ei a fost bolnava), contravaloarea unor actiuni, iar acestea nu se pot ridica decat in urma succesiunii.
Daca nu se va prezenta nici in instanta sora ei?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat VanillaSky VanillaSky * Mai intai o scurta prezentare pentru a intelege mai bine situatia. Este vorba despre o mostenire compusa dintr-o casa si terenul aferent, plus cateva hectare ... (vezi toată discuția)
Succesiune MihaelaGeorgia MihaelaGeorgia Am o mare nedumerire: singura avere a bunicilor mei este un apartament cu 3 camere,care este pe numele bunicului. Bunicul a decedat in urma cu 17 ani si in ... (vezi toată discuția)
Moștenire L.Andr L.Andr Buna ziua, In urma decesului tatălui meu,a rămas ca moștenire un imobil(acel imobil legal este al mamei tatălui meu, care a decedat , nu s-a făcut ... (vezi toată discuția)