avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit declaratia 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

declaratia 101

Buna dimineata.Am o firma,care in prezent are activ. suspendata.Problema este urmatoarea:Nu au fost depuse dec.101 pe 2006 si cred ca inca 2 ani dupa. Acum mi s-a solicitat depunerea lor, dar am inteles ca mai mult ca sigur se lasa cu amenda.Deoarece firma practic nu mai are activitate din 2005-2006 ar trebui si dizolvata, dar cu toata povestea asta nu stiu cum.
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 12:23, 23 Februarie 2012
Intocmiti absolut toate declaratiile care ar fi trebuit depuse (declaratia 101, 100, 300 - daca este cazul etc). Daca nu ati mai fost sanctionat, in momentul depunerii acestor declaratii, solicitati printr-un memoriu adresat conducerii administratiei sanctionarea cu avertisment, potrivit OG 2/2001.

Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
Ana Muntianu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar si firma dizolvata fulgisordenea fulgisordenea am depus la reg.comertului documentele pentru dizolvare si radiere la 30.03.2009. firma s-a dizolvat si cererea de radiere a fost respinsa. contabila nu a mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Nedepunere in termen declaratii trimestriale 100/300 -- cai de rezolvare, amenzi ? undelfin undelfin desi e vineri 21 si martea viitoare e 25 ianuarie termenul limita depundere declaratii trimestriale 100 si 300, va descriu urmatoarea problema cu care ma ... (vezi toată discuția)