am si eu o intrebare , daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. am un prieten care anul trecut si-a dar demisia de la locul d muna unde era gestionar depozit dar ara sa stea in preavis cu acordul partilor, dupa o saptamana de cand nu a mai mers la munca a primit o convocare din partea fostului angajator in care il invita la sediul firmei pentru a discuta problemele survenite in depozi, dupa ce a primit aceast aconvocarea a mers la sediul firmei unde a intrebat ce s-a intamplat iar ei nu au vrut sa ii explice nimic l-au pus sa dea o declaratie sa spuna daca stie ceva de niste lipsuri, el a dat declaratia mentionand ca nu stie nimic de nici un lips, iar atunci i-au dat alta convocare prin care era invitat la testul poligraf, nu a mers la testul poligraf dar ia anuntat printr-o adresa ca nu se poate prezenta din motie personale, din septembrie anul trecut si pana ieri nu am mai stiut nimic de situatie , ieri a primit o adresa din partea lor in cae il anunta ca nu a vrut sa se prezinte la sediul lor cand a fost invitat (el prezentandu-se are declaratia data cu numar de inregistrare) si ca pe viitor o sa mai fie invitat la sediul lor sau de organele de stat pentru a mai da declaratii suplimentare.
Am rugamintea sa imi spuneti cum as putea sa il ajut sa solutioneze aceasta problema pentru ca este foarte stresant.
Multumesc si astept un raspuns cat mai urgent
Acel prieten a incetat raportul de munca cu fostul angajator ? ... daca da, nu mai are nicio obligatie sa se prezinte la acesta oricate convocari i-ar trimite ... daca a cauzat un prejudiciu atunci sa-l actioneze in instanta pentru recuperarea acestuia.
Banca
Alexandraira
Buna seara!
Ieri prietena mea a primit o înștiințare pt a se prezenta in cadrul unei secții de politie, in urma unei plangeri formatate de către o ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca?
arani
Buna ziua.
Scriu acest mesaj in numele unui prieten. Angajatorul s-a hotarat sa-l dea afara pentru a aduce un alt agent cu o noua baza de date. I s-a cerut sa ... (vezi toată discuția)