avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme firma recuperare

Buna ziua.

Acum ceva timp am primit doua somatii de plata de 2 firme de recuperari, prin care imi comunicau ca au preluat prin cesiune contractale de la banca X si banca Y. Cel putin la una din aceste banci nu am avut decat un card de salariu pana in 2003. In primul rand am solicitat celor 2 firme sa imi faca dovada ca ele sunt cesionarii noi si in baza caror acte isi sprijina pretentiile, precum si din ce se compun sumele, cum au fost calculate, un extras ultim preluat de la bancile respective, etc. Nu am primit inca nimic de la aceste firme. In acelasi timp, am solicitat si de le cele 2 banci sa imi comunice daca au cesionat contractele, despre ce contracte este vorba, extrasul de cont dupa ultimele operatii (mai ales ca nu stiu ca la una din aceste banci sa fi facut vre-un credit, in fara de cardul de salariu din 2003 si care nu l-am mai folosit). Una din aceste banci a raspuns numai cu o copie legalizata dupa un contract cu un card de credit. Celalta banca nu a raspuns deloc. Ce ma sfatuiti sa procedez in continuare? Mentionez ca am confirmarile de primire de la banci si cele 2 firme de recuperare.
De asemenea, ma intereseaza daca este cineva dispus sa imi ofere asistenta juridica in aceasta problema. Ma intreseaza si daca Decizia nr. 11 din 2005 a ICCJ mai este valabila, cea cu privire la calculul dobanzilor legale sau a penalitatilor? Mentionez ca nu am primit nici-o notificare din partea bancilor precum ca ar fi concesionate vre-un contract.

Mutumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Executare silita papati papati Speță: Banca începe executarea silită pentru o sumă de bani neachitat pe un credit de nevoi personale. Ultima plată este efectuată la data de ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Scadenta anticipata ovidiu66 ovidiu66 conform ICCJ setiunea a 2-a civila,decizia 686 din 21 febr.2013 scadenta anticipata este sau nu este clauza abuziva pt.persoanele fizice.Se poate cere ... (vezi toată discuția)