avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri caen

As dori sa-mi fac un PFA care sa cuprinda activitati de consultanta in relatii publice, secretariat, organizare evenimente.
Un prieten care se ocupa de infiintarea PFa-ului i ma sfatuieste sa pun codul 7022 sau 7010.
va rog tot citindu-le eu nu inteleg ca as putea desfasura asa ceva. Inteleg eu gresit?
Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:39, 23 Februarie 2012
Aveti la urmatoarea adresa informatii detaliate, postate de un coleg de forum, despre codurile caen www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cod caen:7022 alexioana alexioana codul caen 7022 este corect pentru infiintarea unui pfa care urmareste prestarea serviciilor de consultanta in achizitii publice/ accesare finantari ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ContSters212422 ContSters212422 buna ziua. as dori sa stiu de unde pot lua codurile caen actuale.sunt si in format PDF?multumesc (vezi toată discuția)
Solicitare sprijin infiintare societate comerciala Panaite Panaite Solicit sprijin in infiintarea unei societati comerciale in scopul abilitarii ca serviciu extern de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii ... (vezi toată discuția)