avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale coduri caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

coduri caen

buna ziua. as dori sa stiu de unde pot lua codurile caen actuale.sunt si in format PDF?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters212422 , utilizator 09:48, 1 Februarie 2013
Incercati aici.
[ link extern ]
Sau puteti consulta codurile caen cu explicatii postat de cineva pe acest forum, in zona documentelor utile, la adresa www.avocatnet.ro/content/con...
va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen iosif.kramar iosif.kramar As dori sa-mi fac un PFA care sa cuprinda activitati de consultanta in relatii publice, secretariat, organizare evenimente. Un prieten care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos, am nevoie de un formular cedo vpatrana vpatrana Buna ziua! Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu un formular actual pentru cedo? Nu ma descurc singur. Am nevoie de unul in format word. Va rog, ... (vezi toată discuția)
Descriere coduri caen zeniamin zeniamin Buna ziua, Stiu ca s-a mai pus intrebarea asta insa motorul de cautare al forumului nu releva nici un rezultat, asa ca… As dori sa stiu unde pot ... (vezi toată discuția)