avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... se plateste cas daca vinzi o casa in 2011????
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

se plateste cas daca vinzi o casa in 2011????

la vanzarea unei case pe langa plata impozitului catre stat se plateste la casa de asigurari alt impozit de 5,5 din pretul obtinut pe casa in 2011? va rog sa mi dati si articolul unde scrie pe langa rasp,multumesc
Cel mai recent răspuns: marciuc , utilizator 11:04, 25 Februarie 2012
:O:-/...ce legatura are casa de asigurari de sanatate??? asigurati casa se boala????:hm:
pretul obtinut pe casa a fost trecut ca venit la circa financiara-taxe si impozite locale ,eu vreau sa ma inscriu la un medic de familie si casa de asigurari de sanatate mi-a cerut veniturile pe ultimii ani ,si pe anul 2011 mi-a fost trecut pretul obtinut pe casa,deci trebuie sa platesc 5,5% la casa de asigurari?care este temeiul,legea ,articolul?daca vindeam o casa cu 2 mil de euro trebuie sa le platesc la asigurari de sanatate la titeica 5;5% din 2 mil euro?care este logica? cum as putea face sa nu platesc 5,5% din pretul din tranzactie la sanatate pt inscriere la medic de familie? care este legea aceasta ?????nr/an...articol...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass iliesavinel iliesavinel Buna ziua , In 2011 am fost agent asigurari. Pentru sumele primite am platit impozit 16 %. Acum cateva zile am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate ... (vezi toată discuția)
Medic de familie lecristina lecristina cum pot stii sigur daca sunt inscrisa la un medic de familie (altfel decat sa merg personal la cabinetul unde s-ar putea sa fiu inscrisa)? daca nu am medic de ... (vezi toată discuția)
Cum platesc c.a.s.s.cu venituri numai din tranzactiile cu actiuni pe bursa forumistul forumistul Sunt o persoana fara ocupatie si am inceput sa tranzactionez actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti. In aceasta luna am facut cateva vanzari de actiuni, in urma ... (vezi toată discuția)