Buna ziua, imi cer scuze ca insist pe acest subiect sunt I.I. neplatitor TVA,fara angajati,as dori cateva raspunsuri:
1-Pot achzitiona pe baza de borderou diferite obiecte second hand(electronice) de la persoane fizice , pe care sa le comercializez?
2-Am urmarit formularul 14-4-13 ,dar nu are nici o rubrica cu datele de identificare ale celui de la care se achizitioneaza , in acest caz pot folosi formularul 14-4-13/b?
3-Dupa completarea borderoului este necesar Nir,apoi raport gestiune?
4- In registrul de incasari si plati, trec la plati achizitia pe baza de borderou sau mai trebui intocmita olbigatoriu dispozitie de plata, desi eu gestionez firma singur?
Mutumesc mult,in localitatea mea parerile celor de la fisc sunt impartite, ba nu stiu cum se procedeaza, ba ca nu se poate face asa ceva...
Multumesc mult,este in regula daca folosesc borderou 14-4-13/b,desi este pentru producatori individuali are rubrica unde pot trece datele datele celui de unde achizitionez.?
Achizitii pe i.i.
costachel
Buna ziua. As dori precizari in urmatoarea situatie: I.I. neplatitoare de TVA, fara angajati. Poate cumpara de la PF -ce are acte de provenienta- o serie de ... (vezi toată discuția)