avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cheltuieli de judecata

in timpul procesului am vazut in dosar scris"cheltuieli de judecata 500ron"Sentinta s-a dat,procesul s-a terminat dar cu acele cheltuieli cum ramane?trebuie sa ma duc eu la judecatorie sa ma interesez cand se platesc, in ce termen de zile sau primesc ceva notificare de plata acasa? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 13:22, 12 Noiembrie 2008
Sal felix26
Ma aflu si eu in situatia ta cu alcool la volan si ma asteapta un proces daca nu te superi poti sa-mi spui te rog ce alcoolemie ai avut, cat ai primit cu suspendare si daca sti in cat timp vei putea avea carnetul inapoi?
mersi mult
P.S cat a durat procesul?
Ultima modificare: Marți, 11 Noiembrie 2008
rares85, utilizator
rares,procesul_a_durat_o_luna(cu_2_infatisari),dar_fapta_am_comis-o_in_aprilie_si_a_duratt_pana_in_octombrie_sa_ma_cheme_la_proces.Am_avut_1,40alc._in_sange_si_0,75_in_aerul_expirat.Am_primit_un_an_inchisoare_cu_suspendare,anularea_permsului_si_drept_pt_alt_permis_dupa_UN_AN_DE_LA_SENTINTA(deci_nu_de_cand_s-a_comis_fapta)
ms mult felix dar daca poti sa-mi spui daca ai cerut calculul retroactiv al alcolemiei si daca ai avut avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprimirea carnetului de conducere auto Radonic Radonic La o trecere de pietoni, o maşină a frânat brusc iar eu am atins puţin, maşina din faţă, eliberând şoseaua am tras ambele maşini pe partea dreaptă ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan cretzu1983 cretzu1983 buna ziua.in urma cu 2 saptamani am facut prostia sa beau la volan.am fost depistat cu 0,69 in aparatu etilotest iar la analize mia iesit 1,40 la prima proba ... (vezi toată discuția)