avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit in banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit in banca

Buna ziua,

Am un credit in banca,facut pe 10 ani, din care au mai ramas inca 7 ani de plata.In momentul in care am facut creditul nu am avut giranti si nici nu am ipotecat nimic,pentru ca nu am nici un bun pe numele meu.In momentul de fata sunt casnica ,si din pacate nu reusesc sa imi mai platesc ratele la timp.
Cum situatia job-urilor nu e una roz,ma gandesc in viitorul apropiat ca exista si posibilitatea sa nu mai am finante pentru a achita rata lunara.Va rog a-mi spune ,in cazul in care acest lucru se va intampla ,ce as putea pati dpdv juridic?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:05, 23 Februarie 2012
Sa va fie executate bunurile mobile sau imobile pe care le detineti in proprietate, pana la recuperarea integrala a creantei bancii. Nimic altceva.
Neavand nici un bun in proprietate sau venituri nu au ce sa va execute silit. Daca creditul era asigurat vor recupera din asigurare, dar aceasta este problema bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla in cazul in care te afli in imposibilitatea de plata a ratelor catre banca? Anca07 Anca07 Am ramas fara job si am anuntat banca ca nu mai imi pot plati ratele facute pentru un credit de nevoi personale. Initial au fost intelegatori, (la modul ca ... (vezi toată discuția)
Ipoteca in vremuri de criza maryion maryion Buna ziua! Nu stiu, poate s-a mai scris pe marginea acestui subiect, dar totusi as dori sa pun o intrebare, insotita de cateva explicatii: In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Neplata rate credit nevoi personale ancutica ancutica Buna ziua. O mica speta: daca o persoana are un credit de nevoi personale...pleaca la munca in Italia si nu mai plateste ratele timp de 2 ani...ce i se ... (vezi toată discuția)