avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se intampla in cazul in care te afli in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se intampla in cazul in care te afli in imposibilitatea de plata a ratelor catre banca?

Am ramas fara job si am anuntat banca ca nu mai imi pot plati ratele facute pentru un credit de nevoi personale. Initial au fost intelegatori, (la modul ca eram contactata de catre un reprezentant al bancii care vorbea civilizat), ulterior, dupa 90 de zile de rate neplatite au inceput sa devina foarte agresivi in ton, mod de discutie (era mai mult un monolog tinut de reprezentantul bancii), amenintand ca se va externaliza dosarul si ca sunt sfatuita de catre ei sa nu ajung pe mana firmelor de recuperare. De fiecare data imi cereau date personale, neavand siguranta ca sunt chiar reprezentantii bancii. In continuare nu mi-am gasit de munca. In aceasta situatie ce se poate intampla? Deja sunt contactata si de banca si de firma de recuperatori, fiecare amenintand ca voi fi actionata in justitie si ca voi suporta consecintele. Va rog sa imi spuneti; care sunt aceste consecinte? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:08, 18 Octombrie 2011
Banca ,cu scopul recuperarii creditului,poate cesiona dreptul in favoarea unei firme de recuperare ,care,poate demara procedura de recuperare care include inclusiv executarea silita asupra bunurilor mobile/imobile/drepturi salariale pe care le detineti in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creante bancare catiusca catiusca Buna ziua am primit de curand acasa o scrisoare din partea bancii care ma anunta ca, creditul a fost cesionat catre o firma de recuparari credite. Plata ... (vezi toată discuția)
Neplata creditului andreiusk andreiusk am si eu o intrebare: daca nu am platit un credit de nevoi personale(n-am girat cu nimc) in val. de 10000 E la ..., si nu am nimic pe numele meu casa,masina ... (vezi toată discuția)
Consecinte la neplata creditelor de nevoi personale fara garantii crysel crysel Nu stiu cum sa fac sa aflu care sunt consecintele neplatii creditelor de nevoi personale fara garantii, bineinteles din imposibilitate de plata nu din rea ... (vezi toată discuția)