avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale UNDE TREBUIE SA MERG PT ACTE FIRMA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

UNDE TREBUIE SA MERG PT ACTE FIRMA?

BUNA SEARA,
Am si eu o dilema. Vreau sa imi infiintez o firma intr-un oras, dar eu am domiciliul in alta localitate in CI. Trebuie sa merg in orasul in care am ads. din CI pentru acte sau...?
Dar pentru sediul social cum se procedeaza, pot sa-l fac in localitatea unde am adresa din Ci si sa ma ocup in orasul unde vreau sa imi infiintez firma de act?
MII DE MULTUMIRI
Trebuie sa mergeti la Oficiul Registrului Comertului din capitala judetului unde doriti sa fixati sediul firmei. Domiciliul dvs nu are relevanta, puteti sa alegeti orice localitate pentru sediul firmei, atat timp cat va gasiti un spatiu pentru sediu.
Succes!
nu conteaza domiciliul dumneavoastra. puteti sa va faceti o societate oriunde in alt judet decat cel de domiciliu
In ce priveste cea de a doua intrebare sunt doua solutii: fie va infiintati firma in judetul unde aveti domiciliul, urmand sa va deschideti un punct de lucru in localitatea (judetul) unde veti dori sa aveti activitate, fie pur si simplu desfasurati activitatea in judetul respectiv (sunt activitati care pot fi desfasurate in afara sediului social sau a punctelor de lucru)
Nu are nici o legatura adresa de domiciliu cu adresa societatii.Puteti face cum doriti.:thumbup:
Conditii



1. ACTE NECESARE

Referitor la infiintarea unui SRL trebuie sa va ganditi la trei nume pentru societate, iar ca acte sa imi trimiteti urmatoarele:
- copie carte identitate asociat
- copie contract vanzare cumparare
- copie carte de identitate proprietari sediu


Consilier juridic, Roxana Ionela Hrisovescu

:offtopic:
Va rog sa aveti in vedere ca:
2.8. Nu este permisa reclama comerciala, in orice scop, fara acordul administratorului forumului.


Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2008
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier fiscal anndreya_eu anndreya_eu Vreau sa imi infiintez o SRL in Bucuresti si imi trebuie cazierul fiscal, insa am domiciliul pe alt judet. Se poate elibera cazierul si in Bucuresti? ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu informatiile necesare si pasii de urmat pentru schimbarea sediului social al unui SRL.Momentan am contract de asistenta ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa roxanasimona roxanasimona Buna ziua, As dori sa stiu cum poti sa infiintezi PFA ntr-un oras unde stai in chirie si nu ai contract de inchiriere? Ce alte acte sunt necesare si care ... (vezi toată discuția)