avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Profesie liberala filosofie, sociologie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Profesie liberala filosofie, sociologie

Am absolvit facultatea de filosofie-sociologie si as dori sa deschid un cabinet individual, ca persoana fizica autorizata, in acest domeniu. Alerg intre administratia locala si registrul comertului si nu reusesc sa ma inregistrez, pentru ca fiecare considera ca este de domeniul celuilalt. Am inteles ca functioneaza astfel de activitati in tara, ca P.F.A. Va rog daca puteti sa ma sprijiniti cu reglementari legale sau alte informatii. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 19:52, 23 Februarie 2012
Ce fel de servicii veti presta cu aceasta calificare? Vedeti legea 200/2004 care reglementeaza categoriile de profesii liberale pentru a vedea daca va incadrati.
[ link extern ]
Mai jos veti gasi o discutie referitoare la diferenta dintre profesiile liberale si PFA:
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Acte la infiintare persoana fizica autorizata catalindmarin catalindmarin Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea): Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Contributii obligatorii profesii liberale 2012 Alecs_B Alecs_B Buna ziua! As dori sa stiu care sunt contributiile(toate) obligatorii pentru persoanele care exercita o profesie liberala ( in cazul meu sunt CMI-cabinet ... (vezi toată discuția)