avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Adaugare domeniu activitate-profesie liberala?
Discuție deschisă în Traduceri

Adaugare domeniu activitate-profesie liberala?

Buna seara,
Revin cu o noua intrebare aici. Sunt inregistrata la Administratia Financiara ca traducator (profesie liberala) si as dori sa stiu ce anume trebuie sa fac pentru a-mi adauga un nou domeniu de activitate (cursuri de limbi straine). Va trebui sa devin PFA? Daca da, cam care ar fi in mare pasii de urmat?

Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:17, 28 Ianuarie 2013
Pentru a nu relua o discutie pe aceeasi tema, va recomand sa lecturati concluziile din linkul urmator:
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare domeniu activitate-profesie liberala? sassy3006 sassy3006 Buna ziua, Revin cu o noua intrebare aici. Sunt inregistrata la Administratia Financiara ca traducator (profesie liberala) si as dori sa stiu ce anume ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)